Русата  Райкова отиде да купонясва на морето и се надруса

...
Русата  Райкова отиде да купонясва на морето и се надруса
Коментари Харесай

Родилката Златка се надруса с райски газ

Русата  Райкова отиде да купонясва на морето и се надруса с божествен газ. Блондинката и обичаният й Карен оставиха новородения си наследник в София и се забавляваха в нощен клуб на морето, където дърпаха от „ радостни балони ”, видя „ Уикенд ” . Прясната родилка даде живот на дребния Крен при започване на май, като за развъждането му й оказва помощ майка й, както и бавачка. Купонът в чалга дискотеката бе във връзка рождения ден на баща Карен.
Златка разгласява в обществените мрежи клипчета по какъв начин се всели с божествен газ. „ Веселите балони ” са шлагер в нощните заведения. Те провокират халюцинации и неукротим смях, освен това на цена от 10 лв.. Балоните съдържат диазотен оксид, прочут като „ божествен газ ”. Това е химично съединяване с формула N2O, което при поемане провокира възприятие за еуфория.

Те могат да доведат до натравяне, световъртеж, гадене и даже парализа. Газът се вдишва или през флакон, или от въздушен балон. Това води до малко замайване, което трае от 30 секунди до 2-3 минути. Потребители споделят за засилени чувства и изтръпване на цялото тяло. Някои се кикотят неудържимо. В композиция с алкохол или други опиати, дишането на божествен газ може да докара до трайни увреждания на централната нервна система, само че това въобще не тормози Златка, която даже показва по какъв начин си дърпа от балоните.

Прясната родилка очевидно не кърми бебето си , тъй като го остави за няколко дни в София, а и райският газ напълно не е безвреден за бебока. Златка се радостни цяла нощ под звуците на чалгата, а Карен не спираше да танцува.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР